Diensten

Gratis video met ontspanningsmeditatie

Heb je je al aangemeld voor de video serie met ontspanningsmeditaties? Anders kun je je hier aanmelden. Tevens ontvang je dan elke twee weken een nieuwe video of blog met tips en informatie over rust in je hoofd.

Ascension meditatie cursus

Wil je graag meer liefde, rust, plezier en balans in je leven? De ascension technieken van de Ishaya’s van The Bright Path zijn een mechanische en mentale tool die jou in elk gewenst moment rust, helderheid en overzicht kunnen geven. De technieken werken zonder jouw inspanning of geloof erin en je kunt ze ook gebruiken tijdens bezigheden (dus niet alleen met je ogen dicht in een stoel). Een zithouding is overigens ook niet nodig.

De cursus is van vrijdagavond 19:00 – 22:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Aankomende cursussen in Amsterdam:

12 t/m 14 april ’19Klik hier voor informatie en aanmelden

21 t/m 23 juni ’19Klik hier voor informatie en aanmelden

Retraite in Finland  2019

Je kunt er ook voor kiezen om de ascension meditatie technieken te leren tijdens een heerlijke retraiteweek in Fins Lapland! Je leert de 4 Ishaya’ Ascension meditatietechnieken en je hebt vrije tijd om te wandelen in de absolute stilte van de Finse bossen, of heerlijk een boek lezen bij het haardvuur of een saunaronde. Deze retraite begeleid ik samen met mijn collega Sattwa. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Je kunt deze retraite ook meedoen als je de ascension cursus al gevolgd hebt.

Werkelijk rust in je hoofd

Een coachprogramma volledig toegespitst op jouw persoonlijke situatie met als doel vanuit innerlijke rust, plezier en in balans te werken. Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Deze dienst wordt ook aangeboden op vidareal.

Lezing

Prema Devi geeft lezingen over ‘Rust en Ruimte in je Hoofd’ in binnen- en buitenland. Je vindt hier meer informatie over de lezingen.