Diensten

Op deze pagina vind je de mogelijkheden die ik je bied om innerlijke rust te ervaren.

Gratis video met ontspanningsmeditatie

Heb je je al aangemeld voor de video serie met ontspanningsmeditaties? Anders kun je je hier aanmelden. Tevens ontvang je dan elke twee weken een nieuwe video of blog met tips en informatie over rust in je hoofd.

Ascension meditatie cursus

Verlang je naar een tool die jou in ieder gewenst moment meer rust kan geven, ontspanning, overzicht van de situatie en meer liefde en plezier? Leer dan de 4 ascensiontechnieken van The Bright Path Ishaya’s. Voor informatie en aanmelden voor de eerstvolgende cursus, klik hier.

Retraite in Finland  2019

Je kunt er ook voor kiezen om de ascension meditatie technieken te leren tijdens een heerlijke retraiteweek in Fins Lapland! Je leert de 4 Ishaya’ Ascension meditatietechnieken en je hebt vrije tijd om te wandelen in de absolute stilte van de Finse bossen, of heerlijk een boek lezen bij het haardvuur of een saunaronde. Deze retraite begeleid ik samen met mijn collega Sattwa. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Je kunt deze retraite ook meedoen als je de ascension cursus al gevolgd hebt.

Werkelijk rust in je hoofd

Een coachprogramma volledig toegespitst op jouw persoonlijke situatie met als doel vanuit innerlijke rust, plezier en in balans te werken. Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Deze dienst wordt ook aangeboden op vidareal.

Lezing

Prema Devi geeft lezingen over ‘Rust en Ruimte in je Hoofd’ in binnen- en buitenland. Je vindt hier meer informatie over de lezingen.