Innerlijke rust is mogelijk

Om innerlijke rust en balans te ervaren in je leven, hoef je niet je leven om te gooien, een andere baan te zoeken, of net als ik een half jaar in retraite te gaan als monnik.

Ontspanning is wel belangrijk, niet alleen in de vorm van sporten of uitgaan met vrienden, maar vooral het nietsdoen. Het leegmaken van je hoofd.

Omdat dit al een hele uitdaging kan zijn, heb ik drie video’s gemaakt met ontspanningsoefeningen waarin ik je met mijn stem begeleid. Je ontvangt de eerste video meteen na aanmelding. De daarop volgende dagen ontvang je de tweede en de derde video.

Schrijf je hier in om de 3 video’s in je mailbox te ontvangen: 
Tevens ontvang je dan ongeveer tweewekelijks een nieuwe korte video met een tip voor meer rust in je hoofd.

 

Deze ontspanningsoefening is een makkelijke manier om vertrouwd te raken met het leegmaken van je hoofd en te ontspannen. Maar weet dat het mogelijk is om dit ten aller tijden zelf te doen. Dit leer ik je in mijn coachprogramma.

Veel plezier met de ontspanningsoefening, ik hoor graag je reactie!