Over Prema Devi

 

Je hebt veel plezier en passie voor het werk wat je doet, maar je rent jezelf nogal eens voorbij. Omdat je van deze opdracht juist energie krijgt, of omdat je het gewoon aan moet kunnen. Je hebt behoefte aan meer rust in je hoofd en in je leven, maar je ziet niet in hoe dat mogelijk is, je geniet immers ook van je werk en je drukke sociale leven.

Voor mij was dat net zo, ik wilde dolgraag meer rust in mijn hoofd, maar ik wilde er liever niet iets voor opgeven. Mijn leven als KLM stewardess was heel mooi, ik wilde het niet veranderen. In mijn zoektocht naar innerlijke rust volgde ik de studie stressmanagement en andere trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Maar het was pas toen ik de Ishaya monniken ontmoette en hun technieken gebruikte, dat ik werkelijk rust in mijn hoofd kon ervaren, ongeacht de situatie.

Innerlijke rust was nu geen concept meer, maar een werkelijke ervaring. En die ervaring wilde ik graag verdiepen;  Ishaya monnik worden was daarom een logische stap voor mij. Bovendien zijn we moderne monniken. We leven niet celibatair, we hebben geen leefregels, geen religie en hebben normale banen.

Om monnik te worden ben ik een half jaar in retraite geweest bij mijn leraar. In 2008 kwam ik terug naar Nederland en heb toen de Ishaya teaching in Nederland opgezet. Ik geloof dat je geen monnik hoeft te worden of dat je je Ferrari moet verkopen om innerlijke rust te ervaren. Dit is een tijd van en, en.

Een shift in perception is nodig, meer niet. Het is zo vlakbij, maar onze aandacht wordt volledig in beslag genomen door wat we allemaal moeten doen. Of we geloven dat het veel te moeilijk is of zelfs onmogelijk om rust in deze hectiek te ervaren.

Ik ben gepassioneerd over de stilte binnenin, ons echte zelf. Het geeft vrijheid, plezier en geluk en voelt vertrouwd en natuurlijk. Er is niet meer iets dat mist. Deze ervaring gun ik iedereen. Ik zie veel mensen die zoveel groter zijn dan ze zelf denken. Het is mijn passie om ze dat te laten zien

Jij wilt graag iets (groots) doen. Ik help je graag om de ruis in je hoofd weg te nemen en contact te maken met je echte zelf, zodat jij je werk nog beter kunt doen. Niet alleen jij, maar de hele wereld is hierbij gebaat. Dat drijft mij.

Ik bied je een coachprogramma aan van twee maanden. Je kunt ook eerst mijn drie video’s gratis downloaden om gelijk al meer rust in je hoofd te creëren.