Referenties

“Op het moment dat ik leerde ascenden had ik al verschillende meditatietechnieken beoefend. Ik hou echt van stilte en mediteren. Ascension was voor mij zo’n openbaring in de zin dat het comfortabel mediteren is. Maakt niet uit hoe je zit. Je kunt er ook bij gaan liggen, zelfs. Geen dogma’s, geen moeten. Het is voor mij een hele vriendelijke manier. En heel krachtig tegelijk. Ik heb net een tijd achter de rug waarin ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. In 1,5 jaar tijd heb ik 2 kinderen gekregen die geen van beide door willen slapen. Met een man die weken achtereen van huis is zit ik er regelmatig doorheen. Zonder ascension was ik waarschijnlijk doorgedraaid. Het is mijn anker. Het ‘gewoon doen’ is genoeg. Prema Deva haar persoon was de reden dat ik er überhaupt open voor stond. Ik ontmoette haar in een hele andere setting: ik werkte gedurende een dag met haar samen. De rust die ze uitstraalde en hoe ze dingen aanvloog vond ik heel opmerkelijk. Ik dacht, wat zij beoefend wil ik ook!” 
Mirjam

 

“Ik kwam bij Prema terecht nadat ik een stukje over haar en Ishaya ascension had gelezen in een lokaal blad. Ik zat toen in een burn out en zocht naar meer houvast in meditatie omdat het me niet lukte dagelijks te doen / te gaan zitten. Het stukje over ascension sprak me meteen aan: terug naar je eigen kern, geen strakke regels, makkelijk te implenteren in je leven. Toen ik contact had met Prema voelde dat ook meteen goed; zij is open, lief, betrokken en begaan. De cursus vond ik heerlijk om te doen. Een weekend lang (of moet ik zeggen 4 dagdelen lang?) mediteren, duidelijke uitleg van Prema en samen eindeloos erover praten.Geen enkele vraag erover is ooit teveel voor haar. Ookal heb ik hem al 10x gesteld. Zij is mijn reminder, zo ook de wekelijkse ascension avonden bij haar thuis die mij steeds weer herinneren aan hoe fijn ascendenten is. Ascension geeft mij een bepaalde rust en doet me beseffen dat mijn eigen stilte of kern er altijd is. Elke keer als ik ga zitten thuis (en dat is geregeld, soms elke dag) heb ik daar zin in. Alles is ok, mag er zijn. Ik hoef niet te vechten om het beter te doen. Gewoon zitten en zijn. Dat geeft mij ook rust. Er zijn geen harde regels over wat je allemaal moet (mbt zitten, tijd etc.), maar het gaat vooral over wat je allemaal mag. Namelijk, helemaal jezelf zijn. Hoe langer ik het doe, hoe bewuster ik me word van mezelf.  Eigenlijk zou ik het aan iedereen aanraden!”
Eva

Ik heb vanuit mijn Go Beyond MBA initiatief vaak met Prema gewerkt. Als spreekster over bewustzijnsontwikkeling, als workshopgever over meditatie, stilte en de rust in jezelf vinden en vooral ook als sparring partner. Prema brengt altijd weer een perspectief in wat me aan het denken zet, heeft rake observaties en brengt beweging vanuit een ander bewustzijn. Als spreekster wist ze grote indruk te maken op een publiek van 200 mensen, die allen geraakt werden door haar puurheid, energie en de boodschap die ze uitzendt. Die gaat er in essentie over dat er maar een oplossing te vinden is voor alle hectiek, problemen, crises en uitdagingen en die zit in jezelf. Daarbij geeft ze zowel verruimende inzichten als praktische handvatten hoe daar mee om te gaan.
Huib Broekhuis, initiater GoBeyondMBA, directeur VDS trainingcompany
“Ascension heeft me ongelofelijk veel gebracht, als mens en zeker ook als ondernemer. Bewuster durven vertrouwen op mijn pure intuïtie, bruisende creativiteit en een nog sterkere focus zijn hier voorbeelden van. Het helpt me volledig vanuit mijn hart en enthousiasme te werken. En wellicht het allerbelangrijkste in mijn vakgebied stress – met name tijdens de productie van events – heeft plaatsgemaakt voor een oase van rust, energie en de juiste vibes. Ascension ervaar ik dan ook als een zeer waardevolle ‘asset’ in mijn eenvrouwszaak.”
Frederique E. Jonkhart – FIQUE – ‘events & emotions’
Prema Devi heeft op het Vrouw&Passie event Bewust-Zijn een inspirerende lezing gehouden van 20 minuten voor 200 vrouwen. Vrouwen die op zoek zijn naar meer, naar informatie en ervaring. Prema heeft ze dit in wonderbaarlijk korte tijd gegeven! Een monnik op hakken: een moderne vrouw met een prachtig verhaal en een duidelijke kijk om de wereld. Zeer inspirerend en voor iedereen heel herkenbaar. Iedereen wordt geraakt door haar woorden zonder dat het ‘opgelegd’ wordt.; men ervaart het door haar woorden!” 
Josje Feller, Vrouw&Passie

 

“Indien mogelijk mediteer ik 10-15 minuten in mijn kantoor, voordat ik mijn emails open en mijn dag indeel. Ook mediteer ik regelmatig tijdens de lunch, achter mijn bureau. Dit geeft mij helderheid in mijn hoofd en ontspanning. Het maakt het gemakkelijker om prioriteiten te stellen en om mij niet druk te maken wanneer ik merk dat ik niet al het werk afkrijg dat ik wil doen. Meditatie geeft mij een ontspannen houding, zodat ik niet gehaast reageer in moeilijke of onverwachte situaties, zoals een discussie, een email of een telefoontje. Mijn intuïtie is scherper waardoor ik oplossingen of ideeën binnenkrijg, zonder er lang over na te denken. Meditatie helpt om de situatie te zien zoals het is;  zo kan ik een oplossing vinden of op een manier handelen waarop het werk gedaan wordt, zonder dat er strijd is. En als dat mij niet lukt, gebruik ik meditatie om mijn innerlijke rust te hervinden.”
Erja, projectleider in een chemisch bedrijf