Werkelijk rust in je hoofd

Voorkom een burn-out, creëer werkelijk rust in je hoofd

Begeleiding 1-0-1 naar innerlijke rust.

Je bent hoger opgeleid, ambitieus, je geniet van het leven, je hebt plezier in je werk en je zou nog véél meer willen doen, maar:

– je holt jezelf ook regelmatig voorbij,

– je hebt maar weinig rustmomenten voor jezelf en

– de gedachten in je hoofd lijken nooit tot rust te komen

Ik spreek veel mensen die hier last van hebben. Mensen met een goede baan, veel energie en een druk sociaal leven. Ze willen de wereld een beetje beter maken op hun manier; soms gedreven vanuit een gevoel dat ze iets (groots) te doen hebben.

Maar ondanks hun tomeloze energie en enthousiasme hiervoor, hebben ze ook last van een druk hoofd. Het leven is hectisch met een chronisch tekort aan tijd (en mogelijk ook slaaptekort) en er is kans op (weer) een burn-out. Sommigen worstelen ook met gedachten als: ‘Zit ik wel op mijn plek? Is dit wat ik echt wil? Houd ik het zo nog wel tien jaar vol?’.

Stel je eens voor dat je de chatter in je hoofd ontstijgt: je kunt gemakkelijk innerlijke rust bewaren in verschillende situaties, alles lijkt helder en logisch, je ervaart meer vrijheid, plezier en balans in je leven. Je kunt beter leiding geven aan je team en bent beter in contact met je omgeving.

Het programma vond ik heerlijk om te doen. Duidelijke uitleg van Prema; geen enkele vraag is ooit teveel voor haar, ook al heb ik hem al 10x gesteld. Zij is mijn reminder. Haar techniek geeft mij een bepaalde rust en doet mij beseffen dat mijn eigen stilte of kern er altijd is. Ik heb altijd zin en behoefte om dit weer te ervaren. Alles is ok, mag er zijn. Ik hoef niet te vechten om het beter te doen. Gewoon zitten en zijn. Dat geeft mij ook rust. Er zijn geen harde regels over wat je allemaal moet (mbt zitten, tijd etc.), maar het gaat vooral over wat je allemaal mag. Namelijk, helemaal jezelf zijn. Hoe langer ik het doe, hoe bewuster ik me word van mezelf. Eigenlijk zou ik het  iedereen aanraden.
Eva, creative director

Ik heb net een tijd achter de rug waarin ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. In 1,5 jaar tijd heb ik 2 kinderen gekregen die geen van beide doorslapen. Met een man die weken achtereen van huis is zit ik er regelmatig doorheen. Zonder de technieken van Prema was ik waarschijnlijk doorgedraaid. Het is mijn anker. Het ‘gewoon doen’ is genoeg. Prema Devi zelf was ook de reden dat ik er überhaupt voor open stond. Ik ontmoette haar in een hele andere setting, tijdens werk; de rust die ze toen uitstraalde en hoe ze dingen aanvloog vond ik heel opmerkelijk. Ik dacht, dat wil ik ook!
Mirjam, zelfstandig ondernemer

Om de drukte in je hoofd te ontstijgen is het nodig om te ontdekken wie je werkelijk bent. Daar liggen onbegrensde mogelijkheden. Heb je de film The Matrix gezien? Denk dan even aan Mister Anderson (Neo) in de film. Net als hem ontdek je dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt. Je ervaart wat het werkelijk inhoudt om in je eigen kracht te staan en om hetzelfde werk, of meer, te doen vanuit plezier en ontspanning.

Ik weet het, het aanbod is groot en er wordt veel moois beloofd. Uitspraken als ‘in je kracht staan’ en ‘authentiek zijn’ hoor je zo vaak, dat het bijna een cliché is geworden. De ervaring ervan is dat gelukkig niet. Als je werkelijk rust in je hoofd wilt, is contact met je echte zelf de enige weg. Ik kan je hierbij helpen.

Mijn naam is Prema Devi. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van innerlijke rust. Na veel trainingen in persoonlijke ontwikkeling (op het emotionele vlak), groeide mijn interesse in de wetenschappelijke kant van de psyche. Ik volgde de studie stressmanagement en ging als stresscounselor aan het werk.

Ik miste echter nog iets, namelijk een voortdurende ervaring van innerlijke rust, ongeacht de situatie. Daarop besloot ik voor een half jaar in retraite te gaan bij mijn meditatieleraar. Ik ontdekte hoe het is om los te zijn van de mind. En nu, jaren later, is die ervaring er nog steeds. Ik ervaar een diepe innerlijke rust, tevredenheid, vrijheid, plezier en geluk. Emoties en stress kunnen er zijn, maar ik houd me er niet aan vast. De emotie verdwijnt weer en daaronder ligt nog steeds het fundament van rust.

Ik heb honderden mensen in binnen- en buitenland geholpen met het ervaren van rust in het hoofd. Voornamelijk via lezingen, coachen en cursussen in de Ishaya meditatietechniek. Binnenkort komt mijn eerste boek uit. Ik ben actief geweest bij de Go Beyond MBA conferenties en ben verbonden met de Stichting Young Captains Nederland. Lees hier meer over mij.

Het ‘Werkelijk rust in je hoofd’ programma levert je het volgende op:

 • je bent nog beter in staat op een heldere manier leiding te geven
 • je team wil graag met je samenwerken; er ontstaat meer flow in het werk
 • je ervaart meer vrijheid, helderheid en rust in je hoofd
 • je bent in staat makkelijk tijd en ontspanning voor jezelf te creëren
 • je hebt een grotere balans tussen werk en privé
 • je hebt meer overzicht in je werk en leven
 • je kunt op ieder gewenst moment dichterbij jezelf blijven, wat vertrouwen geeft

En dit krijg je ervoor:

 • vijf persoonlijke sessies (drie van 1,5 uur en twee van 2,5 uur) met Prema Devi
 • tools die jou in staat stellen om makkelijk je innerlijke rust te bewaren
 • voorbereiding op elke sessie
 • uitgebreid verslag van de sessie met daarin tips en oefeningen voor jou
 • tussentijds telefonische emergency coaching en email support

De inhoud
Er is veel aanbod tegenwoordig op het gebied van rust ervaren, maar vaak ligt hier een focus op oppervlakkige (en dus tijdelijke) ontspanning. Dit programma heet daarom ook ‘werkelijk innerlijke rust ervaren’. Vanuit je kern en in elk gebied van je leven. De sessies met Prema Devi zijn niet zozeer praatsessies, maar vooral ervaar sessies.

Voor wie is ‘Werkelijk rust in je hoofd?’
Eigenlijk kan iedereen wel meer rust in het hoofd gebruiken, maar ik werk vooral met leiders die een grote impact hebben op hun team en omgeving. Zij hebben behoefte aan personal coaching die toegespitst is op hun situatie en agenda en willen tools die makkelijk te integreren zijn in hun drukke (werk)leven.

Je moet af en toe stilstaan om jezelf niet voorbij te rennen.

Ja ik wil graag rust in mijn hoofd
We beginnen dan met een telefonisch kennismakingsgesprek, zodat we tijdens het gesprek kunnen beoordelen of dit programma bij je past. Dit gesprek is gratis en verplicht je tot niets. Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor een telefonisch kennismakingsgesprek:

Bedankt voor je aanmelding, ik spreek je snel!

 

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar .

Je kunt je ook eerst aanmelden voor mijn gratis video’s.