Coachprogramma Live Your Purpose - Prema Devi

Vier maanden coachprogramma
'Live your purpose'

Rise above your limitations to reconnect with your True Self, so you can fulfill your life’s purpose.

Schermafbeelding 2020-10-29 om 13.13.55

 

Je doet je werk met passie. Je wilt doelen bereiken en iets bijdragen aan de wereld. Omdat je weet, voelt, dat het anders kan, dat jij iets in gang kunt zetten. Dat drijft je.

Maar ondanks die passie en drive heb je ook last van stress en frustratie. Want het wil niet altijd lukken zoals jij het wilt. Je irritatie reageer je af op mensen die je liefhebt. Je bent vermoeid omdat je teveel in je hoofd zit. Je vindt het eng om de controle los te laten, je twijfelt veel en ergens ben je bang om door de mand te vallen, ondanks je kennis en ervaring.

Je staat continu aan, je doet je best om het iedereen naar de zin te maken, maar je vergeet jezelf. Je mist letterlijk en figuurlijk ruimte voor jezelf.

Even er tussenuit om je op te laden is niet voldoende

Als je zo doorleeft raak je verder van jezelf verwijderd en zul je je true purpose niet vervullen. 

En hoewel het heerlijk is om yoga te doen, of er af en toe tussenuit te gaan voor een retraite of een vakantie, is het niet genoeg om een blijvende verbinding te hebben met je echte zelf. Zodra je weer op je werk bent, verval je snel weer in oude routines. 

Het hoeft niet zo te zijn

Wat je nodig hebt is loskomen van alles wat jou weerhoudt om jezelf te zijn, zodat je weer direct in contact staat met jouw natuurtalent en energie.

In dit coachprogramma ‘Live your Purpose‘ help ik jou los te laten wat jou niet langer dient en in verbinding te komen met je echte zelf.

Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig de modules te volgen (het basis programma), of je kiest ervoor om naast de modules intensieve begeleiding te krijgen van mij (het individuele programma) met onder andere 1 op 1 coaching en meditatiebegeleiding. 

Als monnik en meditatiecoach heb ik al honderden vrouwen geholpen met het vinden van innerlijke rust.

Mijn talent is rust en helderheid in jouw hoofd te brengen en je te laten herinneren wie je echt bent.

De mind is als een doolhof waar je in vast kunt lopen, ik gids je eruit, zodat je weer vanuit je hart leeft in plaats van je hoofd. 

PD.thee

Wil je:

Dan is dit coachprogramma mogelijk iets voor jou

Ervaringen van anderen

"Haar kennis, compassie en liefdevolle coaching hebben mij geholpen om groter te durven denken, mijn zelfwaarde te erkennen en mijn eigen keuzes te durven maken. Na elke sessie voelde ik mij empowered en gemotiveerd."
Hannah
"Ik vind het heel bijzonder wat voor uitwerking Katja op mij heeft; mijn hoofd is veel helderder als ik haar spreek. Ik sta niet meer continu in de doe-stand, maar ervaar meer rust en kan dingen makkelijker van een afstandje bekijken."
Renate

Wat krijg je?

It's time to wake up...

Module 1

Wie ben je?
Wat is jouw vertrekpunt? Wat is het dat jou weerhoudt om jezelf te zijn. Ontdek wie je echt bent.

Module 2

Onze gedachtenwereld - deel 1
Je leert over de complexiteit van de mind en de invloed daarvan op je leven. Heeft het zin om je gedachten te veranderen of te negeren?

Module 3

Onze gedachtenwereld - deel 2
Waarom zijn gedachten zo aanhoudend? Wat is de reden voor jouw uitdagingen? Hoe kan je rust in je hoofd ervaren?

Module 4

De kunst van het loslaten
Je leert wat loslaten precies inhouden en hoe je dat succesvol doet.


Module 5

De balans tussen zijn en doen
Je leert 'how to get stuff done', zonder jezelf te verliezen. Hoe kun je makkelijker beslissingen nemen en hoe ga je om met tegenslag?

Module 6

Jezelf helen
Deze module gat over 'owning every part of you'. Wat heb je weggestopt en hoe kan dit jou juist helpen?
Word één met jezelf.

Module 7

Omgaan met pijn, emoties, ongemak
Deze dingen kunnen een grote uitdaging vormen voor onze innerlijke rust.
Hoe zorg je ervoor dat emoties jou niet overnemen en dat jij niet je pijn wordt?

Module 8

Leven in het Nu
Hoe doe je dat? Je leert over jouw true life purpose en hoe je ultieme tevredenheid ervaart in het hier en nu, precies zoals het nu is.

Bonussen

Masterclassses
van gastdocenten
Ebook
'7 Gouden Tips voor meer rust en balans in jezelf'

Wat levert het je op?

"Ik heb net een tijd achter de rug waarin ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. Zonder Katja was ik waarschijnlijk doorgedraaid. De rust die ze uitstraalt en hoe ze dingen aanvloog vind ik heel opmerkelijk. Dat wil ik ook!"

Mirjam
"Katja heeft mij met haar talenten, ervaringen, kennis en 'zijn' enorm geholpen in mijn persoonlijke groei en bewustzijn. Ik vind haar een heel bijzonder en puur mens. een bron van liefde met een perfecte balans tussen rust en energie."

Frederique

Het coachprogramma start 18 januari 2021

Coachprogramma Basis

4 maanden support, onbeperkt toegang tot de online modules zolang het programma bestaat
997
  • 8 online Modules
  • 4 online Groepssessies (satsang)
  • 4 online Q & A Webinars
  • Besloten Facebook groep
  • Bonus: Masterclass van gastdocenten

* De retraitedag is mogelijk online vanwege corona. 

Veel gestelde vragen

Je kunt je nu al opgeven; het coachprogramma start half januari 2021.

Dit online coachprogramma is geschikt voor vrouwen die hun ambities willen waarmaken vanuit een diepe verbinding met zichzelf. Vanuit innerlijke kracht, intuïtie en zelfvertrouwen. Het is met name geschikt voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze hier ‘iets te doen hebben’. 

Dit coachprogramma verlangt een eerlijk, open en nieuwsgierige houding naar jezelf. Indien je niet toegewijd bent aan je persoonlijke en spirituele groei, dan is dit niet het programma voor jou. 

Ik ben zelf niet heel actief met Facebook, maar de mogelijkheid voor een besloten groep vind ik ideaal. Hier kun je, als je wilt, ervaringen delen, contact hebben met andere like-minded souls en vragen aan mij stellen. 

Heb je nog een vraag?

Stel gerust je vraag hier via het formulier, 

of boek een gratis 1-0-1 sessie met mij om te kijken of dit programma iets voor jou is.