Hi, mijn naam is Prema DeviWeet jij al hoe je jouw higher purpose gaat verwezenlijken?

Al sinds ik me kan herinneren weet ik dat ik iets te doen heb in dit leven en volg ik intuïtief mijn weg. 

Als moderne monnik wijd ik mijn leven sinds 2007 volledig aan de groei van het bewustzijn van mezelf en anderen. In 2008 heb ik de Ishaya’ Ascension meditatie in Nederland opgezet. 

Inmiddels heb ik al vele honderden mensen geholpen om vanuit innerlijke rust en balans te leven via meditatie, coaching, lezingen en retraites in binnen- en buitenland. 

Mijn talent is om jou los te maken uit je gedachtenwereld en in verbinding te brengen met je werkelijke zelf.

 Dan kun je je makkelijker herinneren wat je hier te doen hebt en put je uit je eigen innerlijke wijsheid hoe je je doel vervult. 


'You are much bigger than you think you are'


Hoe het allemaal begon

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik hier iets te doen had, ik wist alleen niet wat het precies was. Ik ging werken bij de KLM als stewardess en vloog de wereld over. 

Er ging een wereld voor mij open, letterlijk en figuurlijk. Het ontmoeten van zoveel verschillende mensen en culturen inspireerde mij enorm. Ik ontdekte mijn eigen talent in helder zien en -weten en volgde vele trainingen in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ook deed ik de opleiding stressmanagement (BA), als tegenhanger van mijn spirituele kant.  

In die tijd werd ik gevraagd om lezingen en workshops te geven. Deelnemers stelden mij toen ook vragen over meditatie, maar die kon ik niet goed beantwoorden.

Unleash your Divinity & fulfill your higher purpose


Meditatie was niet zo mijn ding

Meditatie ‘overkwam’ mij af en toe in die tijd. Dat klinkt raar, maar zo ging het wel. Ik voelde op een bepaald moment dat mijn aandacht naar binnen ging zonder dat ik er zelf voor koos en vervolgens raakte ik in een diepe trance. Als dat niet gebeurde en ik probeerde het zelf te doen, dan lukte het niet. Ik kon niet stilzitten en was om de haverklap afgeleid.

Mediteren was toen geen dagelijkse gewoonte voor mij. Ik probeerde mij ook vaak af te zetten tegen mijn spirituele kant. In die tijd (ik was in de twintig) vond ik dingen al snel te spiritueel en zweverig. Ik hield van uitgaan, van mooie dingen en van een glas wijn. 

Maar toch had ik wel behoefte aan meer innerlijke rust. Ik voelde mij enorm verantwoordelijk om mijn higher purpose te vervullen.

Mijn grootste angst was dat ik de verkeerde richting op zou gaan en mijn levensdoel niet zou volbrengen.

In 2003 ontdekte ik bij toeval via een tweedehands boek in de boekenwinkel de Ishaya’s Ascension meditatie. Het voelde als thuiskomen. Geen zweverigheid, geen leefregels, maar juist een down-to-earth benadering van bewust leven.

Tijdens een retraite van de Ishaya’s Ascension in 2007 ontmoette ik mijn huidige leraar Maharishi Krishnananda Ishaya en werd ik Ishaya monnik. Ik ontving van mijn leraar de naam Prema Devi, wat ‘The Goddess of Supreme & Divine Love’ betekent. 

Maar nog belangrijker: tijdens deze retraite ontving ik in meditatie mijn belangrijkste inzicht:

Om mijn zielswerk te doen is het nodig om volledig los te komen van mijn mind.

Want alleen mijn ziel weet wat ik hier te doen heb.  Na dit inzicht schreef ik mij meteen in voor de ‘Mastery of the Self’ retraite bij mijn leraar. Een half jaar zat ik in retraite in de bergen in Mexico. In 2008 werd ik leraar in de Ishaya’s Ascension technieken en ging ik terug naar Nederland om deze teaching in Nederland op te zetten. Inmiddels zijn we aardig gegroeid met tien leraren en honderden beoefenaars. 

Via The Bright Path geef ik les in de ascension meditatie technieken.

Maar voor mij is dat niet mijn volledige taak. Al vele jaren zie ik zoveel bewuste zielen die niet weten hoe groot(s) ze zijn of wat ze hier komen doen. Zonde voor henzelf, maar ook voor ons allemaal.

Met veel liefde begeleid ik jou om een diepere verbinding met jezelf te maken, zodat je je Divine Self herinnert en je higher purpose hier op Aarde kunt vervullen. 

It’s time to play Big. It’s time to unleash your Divinity and
to fulfill your higher purpose.

 

Download hieronder mijn Ebook en lees mijn ‘7 Gouden Tips om innerlijke rust en balans te ervaren – so you can manifest your higher purpose easily’.

 
Je hogere doel vervullen, in rust en vertrouwen. 

Lees mijn 7 Gouden Tips over hoe je een diepere verbinding maakt met je ziel, zodat jouw wijsheid, creativiteit en intuïtie weer gaan stromen en je je hogere doel kunt realiseren.