Hi, mijn naam is Prema Devi

Als moderne monnik wijd ik mijn leven sinds 2007 volledig aan de groei van het bewustzijn van mezelf en anderen. In 2008 heb ik de Ishaya’ Ascension meditatie in Nederland opgezet. 

Inmiddels heb ik al vele honderden mensen geholpen om vanuit innerlijke rust en balans te leven via meditatie, coaching, lezingen en retraites in binnen- en buitenland. 

Mijn talent is om jou los te maken van je gedachten en in verbinding te brengen met je werkelijke zelf.

Wanneer je je kennis en ervaring combineert met je innerlijke wijsheid, dan kun je bergen werk verzetten en je doel bereiken.” 


'You are much bigger than you think you are'


Hoe het allemaal begon

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik hier iets te doen had, ik wist alleen niet wat het precies was. Ik ging werken bij de KLM als stewardess en vloog de wereld over. 

Er ging een wereld voor mij open, letterlijk en figuurlijk. Het ontmoeten van zoveel verschillende mensen en culturen inspireerde mij enorm. Ik ontdekte mijn eigen talent in helder zien en -weten en volgde vele trainingen in spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ook deed ik de opleiding stressmanagement (BA), als tegenhanger van mijn spirituele kant.  

In die tijd werd ik gevraagd om lezingen en workshops te geven. Deelnemers stelden mij toen ook vragen over meditatie, maar die kon ik niet goed beantwoorden.

Unleash your Divinity & fulfill your higher purpose


Meditatie was niet zo mijn ding

Meditatie ‘overkwam’ mij af en toe in die tijd. Dat klinkt raar, maar zo ging het wel. Ik voelde op een bepaald moment dat mijn aandacht naar binnen ging zonder dat ik er zelf voor koos en vervolgens raakte ik in een soort diepe trance. Als dat niet gebeurde en ik probeerde het zelf te doen, dan lukte het niet. Ik kon niet stilzitten en was om de haverklap afgeleid.

Mediteren was toen geen dagelijkse gewoonte voor mij. Ik probeerde vaak mijn spirituele kant te negeren omdat ik dingen al snel te spiritueel en zweverig vond. Ik hield van uitgaan, van mooie dingen en van een goed glas wijn (en nog steeds). Maar toch had ik wel een enorme behoefte aan meer innerlijke rust

Zingeving en genieten van luxe gaan heel goed samen.
Het gaat erom hoe je met dingen omgaat.

In 2003 ontdekte ik bij toeval via een tweedehands boek in de boekenwinkel de Ishaya’s Ascension meditatie. Het voelde als thuiskomen. Geen zweverigheid, geen leefregels, maar juist een down-to-earth benadering van bewust leven.

Tijdens een retraite van de Ishaya’s Ascension in 2007 ontmoette ik mijn huidige leraar Maharishi Krishnananda Ishaya en werd ik Ishaya monnik. Ik ontving van mijn leraar de naam Prema Devi, wat ‘The Goddess of Supreme & Divine Love’ betekent. 

Maar nog belangrijker: tijdens deze retraite ontving ik in meditatie mijn belangrijkste inzicht:

Om mijn true purpose te vervullen is het nodig om volledig los te komen van mijn mind

Want mijn innerlijke wijsheid is een beter kompas dan mijn grillige mind. Na dit inzicht besloot ik gelijk de retraite Mastery of the Self’ te doen bij mijn leraar. Een half jaar lang zat ik te mediteren in de bergen in Mexico. 

In 2008 werd ik leraar in de Ishaya’s Ascension technieken en ging ik terug naar Nederland om deze teaching in Nederland op te zetten. Inmiddels zijn we gegroeid met tien leraren en honderden beoefenaars. Via The Bright Path geef ik les in de ascension meditatie technieken.

Maar voor mij is dat niet mijn volledige taak. Al vele jaren zie ik zoveel bewuste zielen die even de weg kwijt zijn. Die de signalen missen van hun true purpose, waardoor ze ongelukkig zijn in hun leven. 

Met veel liefde begeleid ik jou om los te komen van datgene wat jou belemmert in je geluk en om een diepere verbinding met je echte zelf te maken.

It’s time to play Big. It’s time to unleash your Divinity &
to fulfill your higher purpose.

 

Je kunt beginnen met je aan te melden voor mijn wekelijkse blog met tips en inspiratie. Je ontvangt dan ook gelijk als cadeau mijn Ebook  ‘7 Gouden Tips om innerlijke rust en balans te ervaren’. 

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden naar meer liefde, rust, geluk en plezier in je leven. 

Heb je een vraag? Stuur mij gerust een berichtje, ik vind het leuk om van je te horen. 

 

‘7 Gouden Tips voor meer rust en balans in jezelf’
Leer in dit Ebook de 7 gouden tips om meer rust en balans in jezelf te ervaren. 
Je ontvangt dan ook mijn wekelijkse blog met tips en inspiratie om je true purpose te leven.

Je ontvangt wekelijks mijn blog met tips en inspiratie en af en toe een aanbod dat je verder kan helpen. Lees hier de privacyverklaring